Project Description

Aspire UK Interiors are proud to have been involved with the recent refurbishment of the ATG Cinema in Woking.
We were commissioned to create various aspects of the refit throughout the cinema, including the bar for the VIP Area and the refreshment concession counter.
The bar was a completely bespoke design with specific and designated storage requirements to house a combination of both goods and glasses. The exterior aspect of the curved bar is decorated with a corrugated walnut, featuring illumination on the underside of the black corian top which was set to contrast perfectly with the lighting of the wider bar area when open. Further display storage was provided by a retro-style suspended metal gantry which follows the exact curvature of the bar allowing for the display of a wide variety of customer-facing bottles and goods.
The concession counter was built using a combination of corian and polished stainless steel tops with underside LED illumination to light up the yellow glass frontage. Floor level stainless steel kick plates provide both protection and symmetry with the counter top.