Project Description

• Prestigious office complex installation on Wigmore Street in the west end of London.
We worked hand-in-hand with the client and architect to realise their vision and turn it in to reality producing a bespoke unit of more than 9m in length that runs the entire width of the room.
Housing both an 86″ multi-media screen and sufficient angled storage to hold multiple cases of wine, the unit also features four separate storage cupboards with soft-touch factory painted doors.
The entire piece was finished using the highest specification laminates and features built-in lighting throughout each of the individual sections.
As you can see from the images, the entire unit was constructed and checked meticulously in our 45,000 sqft production facility before being disassembled and transported to London for installation.